Avioehto toimistolla

Juristin tekemä avioehtosopimus

Kun laadimme avioehtosopimuksen Oulun toimistolla, tarjoamme automaattisesti myös todistajat ja hoidamme avioehtosopimuksen rekisteröimisen digi- ja väestötietovirastoon.

Käytännössä avioehtosopimuksen laatiminen menee niin, että asiakas toimittaa alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse pohjatiedot, joiden pohjalta juristimme laatii luonnoksen avioehtosopimukselle.

Sopimus räätälöidään antamiesi pohjatietojen ja tarvittaessa kysyttyjen lisätietojen perusteella. Sinun ei tarvitse itse tietää, mitä kaikkia tietoja on ilmoitettava; kysymme sinulta kaikki tarvittavat tiedot avioehtosopimuksen laatimisen yhteydessä.

Tämän jälkeen sovitaan tapaamisaika toimistolle, jossa luonnoksen pohjalta tehdään tarvittavat muutokset ja käydään läpi avioehtosopimuksen sisältö ja merkitys. Tässä vaiheessa on myös mainio tilaisuus esittää erilaisia kysymyksiä, jos niitä on noussut mielenpäälle.

Avioehtosopimuksen laatimisen jälkeen sopimus allekirjoitetaan ja toimitamme allekirjoitetun sopimuksen rekisteröitäväksi digi- ja väestötietovirastolle.

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin otamme yhteyttä pääsääntöisesti 1 arkipäivän sisällä

Back to top