Edunvalvontavaltuutus etänä

Edunvalvontavaltuutus etänä juristin tekemänä

Edunvalvontavaltuutus voidaan laatia myös etänä. Tämä mahdollistaa suuremman joustavuuden aikataulujesi suhteen, eikä sinun tarvitse fyysisesti vierailla toimistollamme.

Valtuutus räätälöidään antamiesi pohjatietojen ja tarvittaessa kysyttyjen lisätietojen perusteella. Sinun ei tarvitse itse tietää, mitä kaikkia tietoja on ilmoitettava, kysymme sinulta kaikki tarvittavat tiedot edunvalvontavaltuutuksen laatimisen yhteydessä.

Etänä tehtyyn edunvalvontavaltuutukseen sisältyy samaan tapaan neuvontaa ja mahdollisuus esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä kuin toimistollakin tehtäessä.

Pääasiallisesti kaikki tarvittavat tiedot ja tarkennukset voidaan toimittaa sähköpostitse tai puhelimitse. Halutessasi on kuitenkin mahdollista järjestää myös tapaaminen etäyhteydellä, jolloin pääset sähköpostiin tulevan linkin kautta liittymään etätapaamiseen.

Valmis edunvalvontavaltuutus toimitetaan sähköpostiisi tai kirjeitse paperisena kotiisi oman valintasi mukaan.
Samalla toimitamme ohjeet sopimuksen allekirjoittamiseen ja valtuutuksen vahvistamiseen digi- ja väestötietovirastossa, kun vahvistaminen tulee ajankohtaiseksi.

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin otamme yhteyttä pääsääntöisesti 1 arkipäivän sisällä

Back to top